Ελλάδα

Πολεμικό Ναυτικό: 3 πλοία ανοίγουν για το κοινό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοιχτά για το κοινό θα είναι 3 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού από την Παρασκευή 22 έως την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου για την 25η Μαρτίου 1821.

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού είναι: η Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων ΔΑΝΙΟΛΟΣ, τα οποία θα καταπλεύσουν στον λιμένα του Πειραιά (Ο.Λ.Π.), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία επίσκεψης στο κοινό.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως ακολούθως:

-Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, από 15:00 έως 19:00.

-Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, από 09:00 έως 19:00.

-Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, από 09:00 έως 19:00.

-Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024, από 09:00 έως 17:00.

Επισημαίνεται πως η επιβίβαση στο Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ δεν επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας κάτω των δώδεκα 12 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε το μπουφάν της στις κυλιόμενες σκάλες και έπεσε από ύψος η 6χρονη που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου
Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου και η αξονική βγήκε «καθαρή»
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ