Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Πόλεμος” ανακοινώσεων για το πρόστιμο στην γυναίκα με το λουλούδι – Νέα απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολυτεχνείο πρόστιμο σε γυναίκα

«Ο συμπονετικός κ. Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή του συνέντευξη το βράδυ δεν είπε κουβέντα για την υποτιθέμενη απόφαση να αρθεί το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Τονίζει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σήμερα, αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επειδή τόλμησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ μαζί της και να πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να ακυρωθεί το πρόστιμο». «Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Χρυσοχοΐδης;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χρονικό ενός προστίμου

Στην γυναίκα “κόπηκε” πρόστιμο 300 ευρώ, όταν πήγε χθες στο Πολυτεχνείο να αφήσει ένα λουλούδι. 

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θόδωρος Χρονόπουλος μιλώντας στο OPEN, είπε ότι ήταν προσωπική απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας η γυναίκα να μην πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Λίγη ώρα μετά, πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επικοινωνήσει με τη γυναίκα χθες το βράδυ για να της πει πως αν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν πάρει πίσω το πρόστιμο, τα 300 ευρώ θα τα πλήρωνε συμβολικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Click4More: Πολυτεχνείο: Τι δηλώνει η γυναίκα που “έφαγε” πρόστιμο επειδή άφησε ένα λουλούδι (video)

Η διαρροή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ της επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με την γυναίκα που, άθελά της βρέθηκε στο επίκεντρο του όλου θέματος, προκάλεσε την αντίδραση και την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως η συμπόνοιά του… άργησε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σήμερα (18.11.2020) στις 08:00 το πρωί, ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής επικοινώνησε με την Μαρίου Κιούση στη δουλειά της ώστε να αρθεί το πρόστιμο που της επιβλήθηκε…

Η συνέχεια δόθηκε με την τωρινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις