Ελλάδα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Κινδύνευσε το συνεργείο του ΣΚΑΪ σε διαδήλωση υπέρ της Χαμάς

Συνεργείο του ΣΚΑΪ κινδύνευσε σε διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην πόλη Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη, με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νικολαΐδη και τον οπερατέρ Σάββα Αϊδινίδη να βρίσκονται εν μέσω πυρών, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος των ισλαμιστών με το Ισραήλ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε πάει με τον οπερατέρ για να καλύψουν τη διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην Ναμπλούς. Ξαφνικά, επικράτησε ένταση και άρχισαν να πέφτουν πέτρες και μετά πυροβολισμοί στην οδό Αλ Κουντς νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (20.10.2023) το μεσημέρι.

Ο Χρήστος Νικολαϊδης και ο Σάββας Αϊδινίδης εγκλωβίστηκαν και βρήκαν καταφύγιο σε πολυκατοικία. Με ψυχραιμία ειδοποίησαν το ελληνικό και το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τους συναδέλφους τους, με τον δημοσιογράφο να δίνει το στίγμα του.

Με τη βοήθεια στρατιωτών του Ισραήλ κατάφεραν να φύγουν από το σημείο και να βρουν καταφύγιο στο ναό Φρέατος του Ιακώβ μέχρι να κοπάσει η ένταση. Οι δύο συνάδελφοι έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία τους.

Σοκαριστικά τα βίντεο από την περιοχή:

https://twitter.com/yahialvb/status/1715333152468570361

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζωντάνεψε» η Αθήνα με την 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ και λεωφορείων – Χιλιάδες επιβάτες μετακινήθηκαν στην πρεμιέρα
«Οι νέοι θα γυρίζουν με ασφάλεια σπίτι τους», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης - Κατά τη διάρκεια της νύχτας εργάστηκαν συνολικά 250 άτομα
Μετρό 3
Μαχαίρωσαν πισώπλατα στη Θεσσαλονίκη Τούρκο οδηγό νταλίκας μετά από συμπλοκή - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του σοβαρού επεισοδίου αλλά και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να βρουν τον δράστη της επίθεσης
Μαχαίρι 2
Ο 42χρονος μαστροπός έστελνε απειλητικά μηνύματα στις κοπέλες για να μην μιλήσουν – «Το σώμα σου είναι δικό μου, δεν θα το πειράξεις»
Εκτός από τις έως τώρα 5 καταγγέλλουσες, ακόμα δύο κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με την αστυνομία κι έχει οριστεί ραντεβού για να καταθέσουν σχετικά με τον 42χρονο
Ο 42χρονος μαστροπός
5