Ελλάδα

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα – Διακοπές κυκλοφορίας και κλήσεις στην πυροσβεστική

Σε ένα απέραντο ποτάμι έχουν μετατραπεί διάφορες περιοχές της χώρας από τη συνεχή βροχόπτωση με τα προβλήματα μάλιστα να είναι πολλά.

Κλειστοί εξακολουθούν να παραμένουν από το πρωί δρόμοι στην Αττική, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή, ενώ αρκετή δουλειά έχει και η Πυροσβεστική, τόσο στο λεκανοπέδιο, όσο και σε Εύβοια και Χίο, όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το Πυροσβεστικό Σώμα δέχτηκε 182 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας, σε Αττική, Εύβοια και Χίο και ειδικότερα:

• Στην Αττική (Ωρωπός, Κάλαμος, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Φάληρο) οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 124 κλήσεις εκ των οποίων 59 για αντλήσεις υδάτων, 49 για κοπές δέντρων, 13 για αφαιρέσεις αντικειμένων και τρεις για απομακρύνσεις ατόμων.

• Στη Χίο οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 51 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κυρίως στην πόλη της Χίου.

• Στην Εύβοια (Ιστιαία, Κύμη, Μαντούδι) οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 7 κλήσεις εκ των οποίων πέντε για αντλήσεις υδάτων και δύο για κοπές δέντρων.

Στην Αττική, τις απογευματινές ώρες διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, από το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή στις Αχαρνές, ενώ το μεσημέρι έκλεισαν λόγω συσσώρευσης υδάτων η Παραλιακή Οδός στον Κάλαμο, από την επαρχιακή οδό Καλάμου – Αγίων Αποστόλων έως την επαρχιακή οδό Μαρκοπούλου- Ωρωπού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και επαρχιακή οδός από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα.

Επίσης εξακολουθεί να μην πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων από το πρωί, στην λεωφόρο Βραυρώνος, στο 3ο χιλιόμετρο, στη θέση Βρύση Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω και εκεί συσσώρευσης υδάτων καθώς και στην οδό Μυλλέρου στο κέντρο της Αθήνας, από το ύψος της οδού Αγησιλάου μέχρι την Πειραιώς, λόγω ενός παλιού ετοιμόρροπου κτιρίου που έχει καταστεί επικίνδυνο από την βροχή.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην οδό Αρίωνος στην Ραφήνα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο 15χρονοι πούλησαν τα ναρκωτικά στον μαθητή που κατέρρευσε σε σχολείο της Πάτρας – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους
Στις 8 οι συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο 13χρονος που έκανε την χρήση - Κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα - Με σπασμούς και σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε ο μαθητής στο νοσοκομείο
ΔΙΑΣ σε σχολείο
Η Ειρήνη Κόκκα επιζήσασα καρκίνου γίνεται για 2η φορά μητέρα με κρυοσυντήρηση και μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού
Η Ειρήνη Κόκκα είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin πριν από 17 χρόνια - Αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία, αποφάσισε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση με την ελπίδα να γίνει μητέρα
Ειρήνη Κόκκα