Ελλάδα

Πολλές ζημιές από τον μίνι ανεμοστρόβιλο στη Λεωφόρο Μεσογείων [pics]

H ξαφνική νεροποντή με τους θυελλώδεις ανέμους που χτύπησαν την Ατική προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές, με την Πυροσβεστική να έχει δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σημείο που χτυπήθηκε από την ξαφνική θεομηνία ήταν η Αγία Παρασκευή και ο Χολαργός με τους καταστηματάρχες να μιλούν κυριολεκτικά για έναν μίνι ανεμοστρόβιλο που έπληξε τη Λεωφόρο Μεσογείων.

Οι κάδοι των σκουπιδιών είχαν παρασυρθεί από τους ανέμους και είχαν βρεθεί στη μέση του οδοστρώματος.

Τα καταστήματα που βρίσκονται στη Λεωφόρο Μεσογείων χτυπήθηκαν τη θεομηνία, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζαμαρίες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Μάλιστα, τέντες σκίστηκαν και έπεσαν στα πεζοδρόμια, με τους καταστηματάρχες στη Λεωφόρο Μεσογείων να μιλούν για μεγάλες υλικές ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη
Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η 28χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ηράκλειο - Απολογείται σήμερα ο σύζυγός της
Συνεχίζει και δεν θυμάται τίποτα από τη στιγμή της παράσυρσης - Ο σύζυγός της αναμένεται να υποστηρίξει πως άνοιξε την πόρτα και ξαφνικά έπεσε έξω
Το ζευγάρι από το Ηράκλειο