Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολυτεχνείο: Άνοιξαν οι πόρτες για τον τριήμερο εορτασμό (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Στις εννιά και μισή το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε ο τριήμερος εορτασμός της 42ης επετείου του Πολυτεχνείου. Οι πόρτες του ιστορικού ιδρύματος του Πολυτεχνείου θα ανοίγουν κάθε πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, ανήμερα της επετείου.

Την Τρίτη θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με τις καθιερωμένες φοιτητικές πορείες στην αμερικανική πρεσβεία. Οι πόρτες του Πολυτεχνείου την Κυριακή και τη Δευτέρα θα κλείνουν στις 9 το βράδυ για όποιον ενδιαφέρεται να επισκεφθεί το χώρο όπου υπάρχουν εκδηλώσεις και να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο.

Ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, στο μήνυμά του για την επέτειο τονίζει πως “η ερμηνεία των συνθημάτων του Πολυτεχνείου εξακολουθεί να ειναι επίκαιρη. Ίσες ευκαιρίες για παιδεία εξασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας και ελεύθερη διακίνηση των ιδεών”.

Η Πόρτα του Πολυτεχνείου για ακόμη μια χρονιά θα στηθεί δίπλα στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Να τονίσουμε πως θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και δράσεις, ενώ ακόμη θα παρουσιαστούν και ντοκουμέντα για την ιστορική μέρα και θα προβληθεί η ταινία “εδώ Πολυτεχνείο”.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε