Ελλάδα

Πολυτεχνείο – Επεισόδια: “Ρημαδιό” η Πατησίων! [vis, pics]

Κρανίου τόπος η οδός Πατησίων κι ενώ τα επεισόδια βρίσκονταν ακόμη σε πλήρη εξέλιξη! Πέτρες, καδρόνια, βόμβες μολότοφ και γενικότερα... ό, τι βρίσκουν μπροστά τους οι αντιεξουσιαστές το πετούν στους αστυνομικούς!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ακόμη επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αμαυρώνεται από θλιβερά επεισόδια. Το σημείο το οποίο έγινε πριν 43 χρόνια σύμβολο ελευθερίας, γίνεται ξανά και φέτος σύμβολο “ασχήμιας”.

Νεαροί αντιεξουσιαστές έχουν ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα ένα “πάρτυ” επεισοδίων. Το γνωστό -πια- κρυφτούλι με “ορμητήριο” το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου βρίσκεται σε εξέλιξη με τους νεαρούς να πετούν ό, τι βρίσκουν στο διάβα τους!

Πέτρες, ξύλα, μάρμαρα, καδρόνια, βόμβες μολότοφ… Όλα αυτά εκσφενδονίζονται εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι συχνά απαντούν με ρίψη δακρυγόνων.

Οι πρώτες εικόνες από την Πατησίων (σ.σ. την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τα επεισόδια δεν είχαν καν κωπάσει) είναι αποκαρδιωτικές…

Πολυτεχνείο – Επεισόδια: Καίνε την ελληνική σημαία! [vid, pics]

Δείτε τις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα: «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»
«Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;», έγραφε η Πηνελόπη λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του 27χρονου
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Το έγγραφο του ΙΣΑ για τους ελέγχους στο ιατρείο – Πότε βρέθηκαν τα δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης
Από την άτυπη πληροφορία του 2025 και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους μέχρι το τιμολόγιο των 29.509,98 ευρώ - Τι αναφέρει ο ΙΣΑ στην απάντησή του προς τις Αρχές
Το εσωτερικό του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης