Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Μαζική συμμετοχή στις πορείες για την 45η επέτειο της εξέγερσης [pics]

Με μαζική συμμετοχή "έκλεισαν" και φέτος οι πορείες για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Πρώτα ξεκίνησε η συγκέντρωση των αριστερών οργανώσεων, ενώ ακολούθησε το ΚΚΕ.

Πρώτα ξεκίνησε η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, η οποία έχει την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, η οποία κατευθύνθηκε προς την αμερικανική πρεσβεία.

Την ίδια διαδρομή ακολούθησαν λίγη ώρα αργότερα και οι αριστερές οργανώσεις, ενώ τελευταίο ξεκίνησε από την Ομόνοια το ΚΚΕ, όπου είχε και το μεγαλύτερο μπλοκ.

Οι διαδηλωτές δεν δημιούργησαν επεισόδια, ωστόσο αυτά σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας από αντιεξουσιαστές στο Πολυτεχνείο και στις γύρω περιοχές.

kke

kke

kke

kke

kke

Η πορεία των αριστερών οργανώσεων

MARCH

poreia

poreia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 7