Ελλάδα

Πολυτεχνειούπολη: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 16 κατηγορούμενους

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, οι 7 από τους 16 κατηγορούμενους για την υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης.

Στους κατηγορούμενους αποδίδεται ότι είχαν συστήσει συμμορία με ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη, η οποία διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, στη δράση της συμμορίας αποδίδονται τουλάχιστον 27 ληστείες και δύο κλοπές.

Όπως προέκυψε μάλιστα έχουν συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα τουλάχιστον 57 φορές ενώ η μοναδική τους δραστηριότητα είναι η τέλεση ληστειών και η διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας η οποία διήρκεσε 14 ώρες ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίσουν οι επτά εξ αυτών να οδηγηθούν στις φυλακές και οι υπόλοιποι να αφεθούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: «Παρίστανε την νοσηλεύτρια» η γυναίκα που έκανε τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς
«Ψευδώς ανέφερε ότι οι γιατροί δεν ήταν παρόντες στο ΤΕΠ κατά την άφιξη της άτυχης 19χρονης κοπέλας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση τις μαρτυρίες της βάρδιας του νοσηλευτικού προσωπικού»
Διάδρομος νοσοκομείου
«Βοήθεια, πνίγομαι»: Τα τελευταία λόγια της γυναίκας στον Κολωνό που βρέθηκε νεκρή μαζί με φίλο της μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Ένοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν σκηνές πανικού, με τη γυναίκα να χτυπά την πόρτα και να καλεί σε βοήθεια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η φωτιά έγινε ορατή και από τα γύρω διαμερίσματα
Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα στον Κολωνό