Ελλάδα

ΠΟΠΟΚΠ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Πανελλαδική 24ωρη απεργία την προσεχή Τρίτη (12.2.2019) προκηρύσσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράλληλα με την απεργία εξαγγέλλει συγκέντρωση – συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις 11.00 π.μ.

“Επιχειρώντας να αναδείξουμε την αναγκαιότητα της συνεχούς αντίστασης στη διαχρονική επίθεση στο κοινωνικό κράτος, μέσω των συνεχιζόμενων και κλιμακούμενων αντιλαϊκών πολιτικών, διεκδικούμε ταυτόχρονα ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς στους νέους οργανισμούς οι οποίοι προέκυψαν μέσα από συνεχείς οργανωτικές αναδιαρθρώσεις και ενοποιήσεις” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6