Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πορεία του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό και τα δικαιώματα των γυναικών – Φωτογραφίες

Πορεία του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό και τα δικαιώματα των γυναικών – Φωτογραφίες

Περισσότερα από 2000 μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα Προπύλαια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών. 

Με πανό και πλακάτ γυναίκες διαδήλωσαν για τα δικαιώματά τους και ενάντια στις αλλαγές που έρχονται στο Ασφαλιστικό και κατευθύνθηκαν προς την αμερικανική πρεσβεία.

 

«Η σημερινή μέρα της 8ης του Μάρτη, βρίσκει άντρες και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών στους δρόμους να παλεύουν ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το νομοσχέδιο-λαιμητόμο, ενάντια στους πόλεμους, τις επεμβάσεις, ενάντια στην ταξική εκμετάλλευση και τη φυλετική καταπίεση, για όλα τα δικαιώματά τους, για τη δουλειά, για την οικογένεια, για τη ζωή τους» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής, είπε ότι «οι αποφάσεις της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής είναι σε αρνητική κατεύθυνση, αποτελούν επικίνδυνη εξέλιξη. Είναι ακόμα ένα βήμα πίσω με την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης. Χειροτερεύουν οι όροι, η κατάσταση των προσφύγων, και βέβαια δημιουργούν νέο μαζικό εγκλωβισμό στην Ελλάδα, πολλών χιλιάδων προσφύγων.»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε