Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο από χτύπημα της «συμμορίας των 8» – Πώς λήστεψαν κοσμηματοπωλείο

Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο από χτύπημα της «συμμορίας των 8» – Πώς λήστεψαν κοσμηματοπωλείο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε στόχος της ίδιας συμμορίας ληστών ένα κοσμηματοπωλείο στην κεντρική λεωφόρο του Πόρτο Ράφτη.

Η αποκαλούμενη «συμμορία των 8» μπόρεσε και σήκωσε το ρολό από το κοσμηματοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη με την βοήθεια ενός αυτοκινήτου. Ετσι  κατάφερε να δημιουργήσει άνοιγμα στην τζαμαρία, η οποία λόγω της ενίσχυσης της, δεν μπορεί να σπάσει σε κομμάτια, μπήκε στο μαγαζί και άδειασε τις βιτρίνες με τα κοσμήματα.

Ο ιδιοκτητης Νίκος Τσάμπος είπε ότι στις 23 Αυγούστου, η ίδια ομάδα δραστών, καθώς και τότε φορούσαν όλοι λευκά ρούχα, είχε βάλει στο στόχαστρο το κατάστημα του, αλλά τότε δεν είχαν καταφέρει να μπουν σε αυτό και να κλέψουν, κάτι που κατάφεραν τώρα, με την αξία των κλοπιμαίων να μην έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ο κοσμηματοπώλης σημείωσε ότι η ίδια συμμορία λυμαίνεται την ανατολική Αττική, έχοντας «χτυπήσει» και κοσμηματοπωλείο στα Καλύβια και αναπτύσσοντας δράση και σε άλλες περιοχές.

«Όλα έγιναν μέσα σε δέκα λεπτά», είπε ο κ. Τσάμπος που κατήγγειλε πως υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή, υποστηρίζοντας πως μόνο ένα περιπολικό καλύπτει την περιοχή από το Λαύριο μέχρι το Πόρτο Ράφτη.

«Είχαμε πάρει πολλά μέτρα ασφαλείας. Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, τώρα θα πάρουμε ακόμη περισσότερα. Περιμέναμε να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα και τώρα τρέχουμε μήπως προλάβουμε να λειτουργήσουμε ξανά πριν τα Χριστούγεννα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις