Ελλάδα

Πόρτο Χέλι: Τι υποστήριξε ο χειριστής του σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους που προκάλεσε το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι. Πέρασε και από αλκοτέστ.

Ο χειριστής του σκάφους μέσω του συνηγόρου υποστήριξε ότι δεν εξαφανίστηκε μετά το συμβάν στο Πόρτο Χέλι. Παρουσιάστηκε μάλιστα μόνος του στο λιμεναρχείο λέγοντας ότι βοήθησε προκειμένου να εντοπιστεί η μία σορός. Επισήμανε ότι έπεσε στη θάλασσα πολλές φορές για να εντοπίσει και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν χτυπηθεί.

Εκεί ο ίδιος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του, τραυματίστηκε και μόλις έφτασε στην ακτή πήγε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  Ο χειριστής θα δώσει κατάθεση και στη συνέχεια σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στον χειριστή ελήφθη αίμα και έγινε αλκοτέστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στο φουσκωτό σκάφος παραμένουν στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι προκειμένου να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους καταθέσεις.

Στο μεταξύ γίνονται προσπάθειες να ανελκυστεί το ξύλινο σκάφος από τη θάλασσα το οποίο έχει κοπεί στα δύο μετά την σύγκρουση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια σε Αττική, Βοιωτία, Λακωνία - «Στροφή» του καιρού από το Σάββατο
Έντονα φαινόμενα προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, καθώς και στις παραλιακές ζώνες της Ηπείρου, όπου αναμένονται καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις
Καιρός
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο