Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» είπε ο πατροκτόνος στην αστυνομία

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» είπε ο πατροκτόνος στην αστυνομία

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά ήταν τα λόγια του 35χρονου στην αστυνομία, ο οποίος την κάλεσε αμέσως μετά τη σφαγή του 62χρονου πατέρα του στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι.

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2024 στο Περιστέρι στη 01:00 τα ξημερώματα. Ο γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να πάνε να τον συλλάβουν, ομολογώντας την πράξη του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση και μάλιστα – όπως λένε οι πληροφορίες – η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα ο 62χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για κακοποίηση, σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού όπου ο 35χρονος γιος είχε μπει στη μέση για να χωρίσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, επειδή τη χτυπούσε.

Ο πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στην έκρηξη του νεαρού και με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι όρμησε και «πήρε» τη ζωή του πατέρα του.

Μάλιστα, μετά το τηλέφωνο στην αστυνομία, ο 35χρονος διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν τέτοια η μανία με την οποία κάρφωνε τον πατέρα του, όπου τραυμάτισε το χέρι του και οι γιατροί χρειάστηκαν να του κάνουν ράμματα.

Πρόκειται για οικογένεια, η οποία ναι μεν έχει ελληνικές ταυτότητες, όμως η καταγωγή τους είναι από το Ουζμπεκιστάν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις