Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πώς το παιχνίδι στο λούνα παρκ στο Ελληνικό κατέληξε σε τραγωδία – Θρήνος για το 13χρονο αγοράκι – Στην εντατική η αδερφή του – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η φονική φουσκωτή μπάλα - ΦΩΤΟ NEWSIT
Αυτή είναι η φονική φουσκωτή μπάλα - ΦΩΤΟ NEWSIT

– Τα δυο αδέρφια ήταν μέσα σε φουσκωτή μπάλα την οποία σήκωσε ο δυνατός αέρας
– Το τραγικό δυστύχημα έγινε σε λούνα παρκ στο Ελληνικό
– Το 13χρονο αγόρι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών του
– Αισιοδοξούν οι γιατροί για την 9χρονη αδερφή του
– Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit

Το ανέμελο παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής είχε την πιο τραγική κατάληξη για ένα 13χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού. Σοβαρά τραυματίστηκε και η αδερφή του, ηλικίας 9 ετών, η οποία νοσηλέυεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Αυτό είναι το λούνα πάρκ που έγινε το δυστύχημα

Πώς έγινε το δυστύχημα

Τα δύο αδέρφια ήταν μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα σε μία πισίνα. Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και σήκωσε τη μπάλα όπου βρίσκονταν τα παιδιά κάνοντάς τη να χτυπάει ανεξέλεγκτα σε διάφορους χώρους του λούνα παρκ και σε τοίχο με αποτέλεσμα το αγοράκι να τραυματιστεί στο κεφάλι θανάσιμα.

Αυτήν είναι η πισίνα που σκοτώθηκε το αγοράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής αναίσθητο σε κομματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν για 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Όσο για την 9χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με θλάση στο πνεύμονα, και η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Σύμφωνα με τον δικοικητή του νοσοκομείου, κ. Παπασάββα, το κοριτσάκι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει.

Αυτή είναι η φονική φουσκωτή μπάλα

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών που ήταν μπροστά την ώρα του δυστυχήματος.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit

Τρεις συλλήψεις, χιλιάδες ερωτήματα…
 

Τέλος να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις υπευθύνων του λούνα πάρκ. Πρόκειται για αλλοδαπούς χειριστές των παιχνιδιών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Το πρωί της Δευτέρας θα μεταβούν στον εισαγγελέα.

Ο ιδιοκτήτης είναι από τα Ιωάννινα και διαθέτει εταιρεία με λούνα παρκ ανά την Ελλάδα. Αμέσως μετά το δυστύχημα ξεκίνησε για την Αθήνα και ισχυρίζεται ότι έχει μαζί του την άδεια λειτουργίας του λούνα παρκ. Ωστόσο αυτό που θα εξετάσει πρώτο απ’ όλα η αστυνομία είναι εαν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να λειτουργεί σήμερα, δεδομένων των κακών καιρικών συνθηκών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία στο Ελληνικό! Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι σε λούνα πάρκ – Παλεύει για τη ζωή της η 9χρονη αδερφή του – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό – Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι – Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του

Καταιγίδες και χαλάζι τη Δευτέρα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε