Ελλάδα

Ποτάμι: Η κατάσταση στη Δικαιοσύνη έχει γίνει θεσμικά επικίνδυνη

Ανακοίνωση για τις παραιτήσεις των δύο Αντιπροέδρων του ΣτΕ εξέδωσε το Ποτάμι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να σταματήσουν τις πιέσεις και πρέπει να καταλάβουν ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι και δεν θα γίνει παράρτημα της εξουσίας τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, για «τις ηχηρές παραιτήσεις», όπως υποστηρίζει «των δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κ. Σακελλαροπούλου και Χρ. Ράμμου, από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, εξαιτίας της ανακοίνωσης για την αναβολή της διάσκεψης στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών».
 
«Τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλουν με τις επιστολές τους αποδεικνύουν ότι η κατάσταση στη Δικαιοσύνη έχει γίνει θεσμικά επικίνδυνη», τονίζει το Ποτάμι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμμορία εκβιαστών σε αμόκ τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε μπαρ στη Χαλκίδα, πουλώντας προστασία - Βίντεο ντοκουμέντο
Αφορμή στάθηκε η απόφαση του ιδιοκτήτη του μπαρ να προσλάβει μία υπάλληλο στο μαγαζί του - «Θα τον σκοτώσω τώρα! Αύριο χειροβομβίδα μέσα» ακούγονται να λένε οι δράστες στο βίντεο
Χαλκίδα
5