Ελλάδα

Πότε ανοίγουν τα σχολεία για τους μαθητές

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν τα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου κανονικά, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την Κόρινθο όπου βρέθηκε σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας - Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα η υπουργός υπογράμμισε ότι, «έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία για να ανοίξουν τα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου κανονικά, αυτή είναι απόλυτη δέσμευση του υπουργείου συλλογικά και του υπουργού Παιδείας του κ. Φίλη προσωπικά».

Ακόμη πρόσθεσε πως, «ήδη τα βιβλία βρίσκονται στις θέσεις τους, οι αποσπάσεις έχουν ολοκληρωθεί, ο πίνακας των αναπληρωτών, άρα πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κι όλα τα σχολεία θα ανοίξουνε».

Αναφορικά με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, η αναπληρώτρια υπουργός δήλωσε ότι, «επιτέλους μετά από 27 χρόνια μια κυβέρνηση, αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε στον ελληνικό λαό το έκανε πραγματικότητα. Δηλαδή να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να εισρεύσουν στο δημόσιο ταμείο 246 εκατ. ευρώ, κάτι που έχει ανάγκη ο κόσμος».

Επιπλέον η κα Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι, «παρά τις φωνές, παρά την επίθεση που υπέστη αυτή η κυβέρνηση και την υπέστη για το αυτονόητο, αυτό που γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, επιτέλους έγινε πραγματικότητα».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας που είχε καταγγείλει ο Σπύρος Μαρτίκας για απάτη – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
Δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους κρατούνται στον Κορυδαλλό
Περιπολικό