Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πότε θα σταματήσει να βρέχει – Που θα χτυπήσει η καταιγίδα τις επόμενες ώρες

Πότε θα σταματήσει να βρέχει – Που θα χτυπήσει η καταιγίδα τις επόμενες ώρες

Οι ισχυρές καταιγίδες που πλήττουν την Αττική από τα ξημερώματα σήμερα θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι, δηλαδή εως τις 13.00 με 14.00 και μετά τα φαινόμενα σιγά – σιγά θα αρχίσουν να εκτονώνονται. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός εξηγεί που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.

Η κίνηση της καταιγίδας είναι βορειοανατολική, δηλαδή ξεκίνησε από τον Πειραιά, πέρασε στα δυτικά προάστια και κυρίως στον Κορυδαλλό, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, το κέντρο της Αθήνας και προχώρησε ανατολικότερα. Έφτασε στο Μαρούσι, την Κηφισιά, τη Ρέα της Αττικής δηλαδή στη Δροσιά και φεύγει ανατολικότερα και βόρεια, οδεύοντας προς τον Μαραθώνα και την Εύβοια” όπως δήλωσε στο Newsit ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακος

Η κακοκαιρία αυτή θα συνεχιστεί οδεύοντας προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Και στην υπόλοιπη χώρα έχουμε βροχές βεβαίως, στις κεντρικές και βόρειες περιοχές και στις παράκτιες ενώ χιόνια πέφτουν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τα 1.400 με 1.500 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Oι βροχές αυτές συνοδεύονται από σκόνη αφρικάνικη και αυτό σημαίνει ότι έχουμε και λασποβροχές και τα χιόνια που πέφτουν στα βουνά είναι κοκκινωπά, έχοντας μέσα και μόρια από τη άμμο της Αφρικής, ιδιαίτερα στις νοτιότερες περιοχές.

Αυριο περιμένουμε βελτιωμένο καιρό σχεδόν σε όλη τη χώρα αλλά θα συνεχιστούν οι βροχές στα δυτικά, τα βόρεια ενώ στις νοτιότερες περιοχές, ιδιαίτερα στην Αττική ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς λόγω των νοτιάδων.

Και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλύτερος στη κεντρική και νότια Ελλάδα, αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε κάποιες βροχές και σποραδικές καταιγίδες με θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς” είπε τέλος ο μετεωρολόγος.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο NewsIt…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούσκωσε και παρέσυρε τα πάντα το ρέμα της Πικροδάφνης! – ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγίδα: Έριξε 75 λίτρα νερού σε ένα τετραγωνικό μέτρο!

«Πνίγηκε» η Αθήνα από την καταιγίδα! Πλημμυρισμένοι δρόμοι και χάος παντού

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα – Αναλυτική πρόγνωση

Με προβλήματα τα δρομολόγια στα δελφίνια

Δεν ξημέρωσε ποτέ στην Αττική! Εντυπωσιακές φωτο!

Άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε προβλήματα στην Αττική – Δρόμοι ποτάμια και ακινητοποιημένα αυτοκίνητα

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε