Ελλάδα

Ποτίστρες δροσιάς για τα αδέσποτα ζώα στην Αθήνα!

Τοποθετήθηκαν ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα σε 35 σημεία της Αθήνας. Δείτε πού βρίσκονται και πώς πρέπει να διατηρηθούν καθαρές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτές τις ζεστές ημέρες του χρόνου ανάγκη δροσιάς έχουν και τα αδέσποτα ζωάκια της Αθήνας. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του δήμου Αθηναίων, έχουν τοποθετηθεί ποτίστρες σε 35 σημεία της πρωτεύουσας.

Ο δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν το έργο του δήμου, ώστε οι ποτίστρες να παραμείνουν γεμάτες και καθαρές.

«Το τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του δήμου Αθηναίων είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με φιλοζωικές οργανώσεις για συνδρομή σε σημεία που υπάρχει ανάγκη», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αστικής Πανίδας κ. Αλέξανδρος Μοντιάνο.

Δείτε εδώ αναλυτικά που τοποθετήθηκαν οι ποτίστρες δροσιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Κάτοικοι άκουσαν την έκκληση των δύο νεκρών για βοήθεια – Εγκλωβίστηκαν από τους καπνούς έξω από το σπίτι τους
Το σπίτι τους δεν καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες - Το ηλικιωμένο ζευγάρι προσπάθησε να ακολουθήσει μονοπάτι προς τη θάλασσα, αλλά δεν κατάφερε να σωθεί
Φωτιά στη Σαλαμίνα
Μαθήματα ανθρωπιάς στο Σουφλί: Ένα ολόκληρο χωριό χτίζει εθελοντικά σπίτι για νέο ζευγάρι
Οι κάτοικοι στο Μικρό Δέρειο αφιερώνουν τα Σαββατοκύριακά τους για να βοηθήσουν τη νέα οικογένεια να παραμείνει στον τόπο της - «Παράδειγμα προς μίμηση», λέει ο αντιδήμαρχος
Σπίτι, Σουφλί