Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Που’ ναι το…αλεπουδάκι;

Μέλη της ΑΝΙΜΑ ψάχνουν το αλεπουδάκι. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

 

Η αλεπού πήγε στο παζάρι λέγαν οι παλιοί όμως η συγκεκριμένη πήγε….

 

νοσοκομείο. Ίσως να νόμιζε πως είχε την νέα γρίπη; ίσως να πείνασε; άγνωστο. Πάντως η αναστάτωση στο Νοσοκομείο “Ελπίς” ακόμη καλά κρατεί.
 
Χθες το πρωί δύο πυροσβεστικά οχήματα μπήκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου και όσοι ήταν μέσα στο νοσοκομείο ή περνούσαν από εκεί τρομοκρατήθηκαν στο ενδεχόμενο να πήρε φωτιά. Προσπαθούσαν να δουν που υπάρχει καπνός αλλά καπνό δεν έβλεπαν.
 
Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας πήγαν για να απεγκλωβίσουν μια μικρή αλεπού που βρήκε καταφύγιο σε κάποιο κλειστό χώρο του νοσοκομείου. Μετά από μιάμιση ώρα οι πυροσβέστες έφυγαν αφού δεν κατάφεραν να την βγάλουν. Σήμερα το πρωί μέλη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ πήγαν για να βρει και να βγάλει το ζώο.

Όμως δυστυχώς το αλεπουδάκι δεν βρέθηκε. Μάλλον την κοπάνησε το βράδυ!

 
Το αλεπουδάκι εντοπίστηκε σε έναν πολύ μικρό χώρο μεταξύ δύο κτιρίων του νοσοκομείου κοντά στο αιματολογικό τμήμα. Πρόκειται για χώρο όπως είπε η διοίκηση του νοσοκομείου που δεν χρησιμοποιείται και που δεν έχει καμία επαφή με κλινικές δωμάτια και γενικά χώρους που εργάζεται προσωπικό ή ασθενείς. Η προσέγγιση είναι πολύ δύσκολη και γι’αυτό οι πυροσβέστες δεν μπόρεσαν να το απελευθερώσουν.
 
Πως βρέθηκε όμως η αλεπού στη μέση της Αθήνας;
 
Μια πολύ πιθανή εκδοχή είναι το ζώο να έφυγε από τα Τουρκοβούνια όπου ζουν αλεπούδες και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορους λόφους να βρέθηκε τελικά το “Ελπίς”. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να το έσκασε από κάποιον που το κρατούσε παράνομα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε