Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Που ψηφίζω – Eυρωεκλογές 2014: Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Που ψηφίζω – Eυρωεκλογές 2014: Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Μάθε που ψηφίζεις για τις Ευρωεκλογές αλλά και για τον β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Όσοι ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν για τις Ευρωεκλογές αλλά και για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ και να πληροφορηθούν σχετικά, ενώ μπορούν να βρουν το εκλογικό κέντρο και στο σχετικό χάρτη.
Ο εκλογέας με το όνομα, το επώνυμο, τα ονόματα των γονέων και το έτος γεννήσεώς του, μπορεί μέσω διαδικτύου να πληροφορηθεί που ψηφίζει για τις Ευρωεκλογές 2014 αλλά και για τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.
Αν δεν μπορείτε βρείτε το όνομά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή έχουν πρόβλημα με τον υπολογιστή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο 213-1361500
Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι καθημερινές εώς το Σάββατο απο 09:00 εώς και 19:00, ενώ την ημέρα των εκλογών (25 Μαϊου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 07:00 εώς την ώρα που κλείνουν οι κάλπες (19:00).
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε