Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Προαστιακός: Διασωληνωμένος ο 16χρονος που παρασύρθηκε από συρμό κοντά στον σταθμό «Ταύρος»

Προαστιακός: Διασωληνωμένος ο 16χρονος που παρασύρθηκε από συρμό κοντά στον σταθμό «Ταύρος»

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο “Τζάνειο” νοσηλεύεται ο 16χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού, κοντά στο σταθμό “Ταύρος“, το βράδυ της Παρασκευής (07.04.2023).

Κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν στο newsit.gr, τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα και τονίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο.

“Αφού ακούσαμε τα ουρλιαχτά και είχε χτυπήσει το παιδάκι, πάτησε την κόρνα πιο μετά. Εδώ δεν υπάρχει φύλαξη, δεν υπάρχει φωτισμός… Τα παιδιά μας είναι σε κίνδυνο καθημερινά. Μένω 15 χρόνια εδώ. Συνέχεια βλέπουμε ατυχήματα. Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο. Παρέσυρε το παιδί από εκεί που είναι η διάβαση και κατέληξε εδώ πέρα… Είχε αίματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο οδηγός του συρμού υποστήριξε ότι το αγόρι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και ο ίδιος δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Κάτοικος της περιοχής ξέσπασε σε δηλώσεις του, λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο και σε καμία περίπτωση το παιδί δεν έπεσε εσκεμμένα στις γραμμές του Προαστιακού.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου – Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις