Ελλάδα

Προαστιακός: Εκτροχιάστηκε συρμός στου Ρέντη με 75 επιβάτες

Ένα συρμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Αθήνας εκτροχιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον σταθμό του Ρέντη χωρίς να έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η αμαξοστοιχία 1323, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πειραιά και βγήκε εκτός τροχιά στην αλλαγή κλειδιών του σταθμού.

Οι 75 επιβάτες που επέβαιναν σε αυτή έχουν αποβιβαστεί ενώ προσωρινά κλειστή παραμένει, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η γραμμή Πειραιάς – Ρέντης. Παράλληλα θα καθυστερήσει η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
10
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
15