Ελλάδα

Προαστιακός: Εκτροχιάστηκε συρμός στου Ρέντη με 75 επιβάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα συρμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Αθήνας εκτροχιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον σταθμό του Ρέντη χωρίς να έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η αμαξοστοιχία 1323, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πειραιά και βγήκε εκτός τροχιά στην αλλαγή κλειδιών του σταθμού.

Οι 75 επιβάτες που επέβαιναν σε αυτή έχουν αποβιβαστεί ενώ προσωρινά κλειστή παραμένει, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η γραμμή Πειραιάς – Ρέντης. Παράλληλα θα καθυστερήσει η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη