Ελλάδα

Προαστιακός: Στον «αέρα» το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο

Καθυστερήσεις θα υπάρξουν στη δεύτερη φάση επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου καθώς σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αύριο Δευτέρα θα έπρεπε να προστεθεί στα υπάρχοντα δρομολόγια και του Προαστιακού η διαδρομή Αθήνα, Κόρινθος, Κιάτο, Αίγιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναλειτουργία στο εν λόγω τμήμα του Προαστιακού, αλλά και στα τμήματα του υπεραστικού δικτύου στη βόρεια Ελλάδα δε θα ξεκινήσει, καθώς δεν έχουν απαντηθεί οι απαιτήσεις των εργαζομένων στα τρένα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΟΣΕ, οι σιδηροδρομικοί έχουν σκληρύνει την στάση τους και ζητούν να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του συνόλου του δικτύου, προτού αυτό αρχίσει να επαναλειτουργεί πλήρως.

Συγκεκριμένα, οι μηχανοδηγοί ζητούν:

-Επικοινωνία μέσα στις σήραγγες
-Επαρκή φωτισμό
-Μέτρα πυροπροστασίας

Τα δρομολόγια που γίνονται

Τη λειτουργία τους θα συνεχίσουν μόνο συγκεκριμένα τμήματα του προαστιακού δικτύου, τα οποία έχουν ήδη επανεκκινήσει από την Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος των δύο φίλων του 20χρονου θύματος στην Καλαμαριά που αναζητούνται - Οι καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην δολοφονία
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνης σωματική βλάβη και κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, φέρονται να είναι πρόθυμοι να προσέλθουν με δικηγόρους στις αρχές και να παραδοθούν
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού