Ελλάδα

Προαστιακός: Στον «αέρα» το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο

Καθυστερήσεις θα υπάρξουν στη δεύτερη φάση επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου καθώς σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αύριο Δευτέρα θα έπρεπε να προστεθεί στα υπάρχοντα δρομολόγια και του Προαστιακού η διαδρομή Αθήνα, Κόρινθος, Κιάτο, Αίγιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναλειτουργία στο εν λόγω τμήμα του Προαστιακού, αλλά και στα τμήματα του υπεραστικού δικτύου στη βόρεια Ελλάδα δε θα ξεκινήσει, καθώς δεν έχουν απαντηθεί οι απαιτήσεις των εργαζομένων στα τρένα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΟΣΕ, οι σιδηροδρομικοί έχουν σκληρύνει την στάση τους και ζητούν να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του συνόλου του δικτύου, προτού αυτό αρχίσει να επαναλειτουργεί πλήρως.

Συγκεκριμένα, οι μηχανοδηγοί ζητούν:

-Επικοινωνία μέσα στις σήραγγες
-Επαρκή φωτισμό
-Μέτρα πυροπροστασίας

Τα δρομολόγια που γίνονται

Τη λειτουργία τους θα συνεχίσουν μόνο συγκεκριμένα τμήματα του προαστιακού δικτύου, τα οποία έχουν ήδη επανεκκινήσει από την Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανακοίνωση Τυχεροπούλου για οριστική απομάκρυνση της από ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκανδαλώδης απόφαση και συγκάλυψη»
Τι απαντά η Παρασκευή Τυχεροπούλου στην απόφαση της Διοίκησης ΑΑΔΕ να τεθεί εκτός του «Νέου ΟΠΕΚΕΠΕ»: «Για σκανδαλώδη απόφαση και συγκάλυψη του σκανδάλου» κάνει λόγο η ίδια
ΟΠΕΚΕΠΕ
Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας στην Θεσσαλονίκη
Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά αναβλήθηκε, καθώς εκκρεμεί στα αστικά δικαστήρια η απόφαση αναφορικά με την αγωγή αποζημίωσης - λόγω ψυχικής οδύνης - που υποβλήθηκε κατά της συνοδηγού
Η 21χρονη Έμμα Καρυωτάκη που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2022