Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες παρακολούθησης στο κομμωτήριο και στο σπίτι του

Προφυλακιστέος ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες παρακολούθησης στο κομμωτήριο και στο σπίτι του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του αλλά και στο σπίτι του, με τις οποίες παρακολουθούσε την κόρη της γυναίκας του, τις υπαλλήλους του και πελάτισσές του.

Αρχικά τη δράση του κατηγορούμενου κομμωτή ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο ενώ στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής, το οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας και αρνήθηκε κάθετα πως διέθεσε το υλικό στον οποιοδήποτε.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών. Είναι η βασική μας υπερασπιστική μας γραμμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος κομμωτής φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις του δεν ήταν σε γνώση της γυναίκας του ενώ συνεργάστηκε αμέσως με τις αστυνομικές Αρχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις