Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο Αντώνης Σταμπούλος – Τι καταγγέλλει η δικηγόρος του

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη στον Βύρωνα, και φέρεται να ανήκει στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο, ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη στον Βύρωνα ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Ωστόσο, ο 31χρονος θα κρατηθεί και απόψε στην αντιτρομοκρατική καθώς οι φυλακές δέν δέχονται κρατούμενους τις Κυριακές.


Ο νεαρός κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, κλοπή, πλαστογραφία, αντίσταση κατά της αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και οπλοφορία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου -όπως αναφέρει η συνήγορός του, Ι. Κούρτοβικ- να ενημερωθεί για τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του.



Σε δήλωσή της η κ. Κούρτοβικ, αναφερόμενη σε όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο σχετικά με τον εντολέα της και τα κατασχεθέντα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υποστήριξε ότι όλο αυτό το υλικό δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία. «Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου» είπε.

Τέλος, η κ. Κούρτοβικ υποστηρίζει ότι στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε για τον εντολέα της δεν προσδιορίζεται η σχέση του με τις πράξεις που του αποδίδονται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε
Βρέθηκε το αυτοκίνητο του Σταμπούλου – Πόρτα πόρτα οι έρευνες της αστυνομίας στον Κολωνό

Στον ανακριτή ο Αντώνης Σταμπούλος

Αληθινά τα στοιχεία, πλαστή η ταυτότητα – Έτσι κινούνταν ο Αντώνης Σταμπούλος – Τι πιστεύει η αντιτρομοκρατική για νέα διαμερίσματα – γιάφκες

“Καθαρά” τα διαμερίσματα σε Κυψέλη, Θησείο – Ο Σταμπούλος έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να τα αδειάσουν – Το σενάριο της “κινητής” γιάφκας

Πού “είδαν” τον Σταμπούλο λίγες ώρες πριν συλληφθεί

“Είμαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου” λέει ο 31χρονος σε μήνυμά του στο ίντερνετ – Βοήθησε τη Ρούπα να διαφύγει;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε