Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόγραμμα Πανελληνίων 2021: Όλες οι ημερομηνίες για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Πανελλήνιες εξετάσεις και… κορονοϊός θα πάνε «πακέτο» και φέτος με την ελπίδα όλων από του χρόνου να μην… συνδυάζονται οι λέξεις αυτές στην ίδια πρόταση. Στο κλίμα αυτό, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, 12.05.2021, το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2021 για τα Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια.

Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2021 καθορίστηκε με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2021

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις