Ελλάδα

Προκλητικά αμετανόητος ο δάσκαλος: «Τα κορίτσια με προσέγγισαν, μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη»

Και μόνο ο ένας από τους διαλόγους που είχε με τις 10χρονες μαθήτριές του ο δάσκαλος από παραλιακό δήμο της Αττικής σοκάρει.

Ο 48χρονος κατ’ όνομα εκπαιδευτικός είχε φροντίσει να προσεγγίσει τις μικρές μαθήτριες και έχοντας τα κινητά τους να στέλνει μηνύματα που προκαλούν πραγματικά αηδία.  

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Και η απάντηση δεν τον πτόησε: «Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι».

Η απάντηση που έδωσε; «Αλήθεια λέω θα είμασταν μαζί». 

Στην κατάθεσή του ο εκπαιδευτικός ανέφερε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα. «Τα κορίτσια με προσέγγισαν μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη», είπε δείχνοντας ότι είναι πραγματικά αμετανόητος.

Τα μηνύματα σύμφωνα με πληροφορίες τα έστελνε εδώ και 10 ημέρες.

Άφωνοι οι γονείς με τις αποκαλύψεις 

Το κλίμα σήμερα το πρωί στο σχολείο ήταν ιδιαίτερα βαρύ με εκπαιδευτικούς και γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα εξελίσσονται, με τους ίδιους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις με τις καταγγελίες σε βάρος του δασκάλου των παιδιών τους.

«Ο δάσκαλος που κατηγορείται είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ούτε είχε δώσει δικαιώματα» λέει στο newsit.gr η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι γονείς που έχουν κάνει τις καταγγελίες, καθώς στο σύλλογο δεν έχει αναφερθεί το περιστατικό. Περιμένουμε τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης για να δούμε τι θα αποφανθεί ο ανακριτής».

Click4More Εξοργιστικές αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενοχλούσε μαθήτριες κάτω των 10 ετών – «Το έκανα για να τις διαπαιδαγωγήσω»

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός που σήμερα οδηγείται ενώπιον εισαγγελέα, είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και εργάζονταν στο σχολείο για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές, ο δάσκαλος ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να στέλνει τα αρρωστημένα μηνύματα του στις τρεις μαθήτριες, πιστεύοντας ότι αυτά δεν θα διαρρεύσουν στους γονείς τους.

Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο. Τα μηνύματα έγιναν αντιληπτά από τους γονείς οι όποιοι κατέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Τελικά την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη του εκπαιδευτικού ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Σε βάρος του δασκάλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δυο αδικήματα. Συγκεκριμένα, διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δραστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Θανάσης Γερασιμίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα στελέχη του ιού της γρίπης που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι το 2027 - Οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια
Οι νέες διεθνείς κατευθύνσεις για τη σύνθεση των εμβολίων της γρίπης, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και η παγκόσμια ετοιμότητα απέναντι σε πανδημική απειλή
Εμβόλιο γρίπης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στο Ζεφύρι - Έπιασαν στα πράσα 6 άτομα στο «τηλεφωνικό κέντρο»
Στελέχη της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της περιοχής και σε ένα από αυτά εντόπισαν το τηλεφωνικό κέντρο, όπου βρέθηκαν έξι άτομα την ώρα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές απάτες
Όσα βρήκε η αστυνομία στο παράνομο τηλεφωνικό κέντρο
Επαναπατρίστηκαν οι πρώτοι 162 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί σε Ισραήλ, ΗΑΕ και Ομάν: Με ειδική πτήση της Aegean και οδικώς ο απεγκλωβισμός τους
93 από αυτούς επέστρεψαν στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Aegean από το Ομάν ενώ 42 Έλληνες πέρασαν οδικώς από τη Βηθλεέμ στην Αίγυπτο - Στη Θεσσαλονίκη και η ομάδα νέων του Άρη που βρίσκονταν στα ΗΑΕ
Επαναπατρισμός νεαρών παικτών του Άρη από τη Μέση Ανατολή
ΠΝΟ: 24ωρη απεργία στα πλοία για τους εγκλωβισμένους ναυτικούς στη Μέση Ανατολή
Η ΠΝΟ χαρακτηρίζει «ιδιαιτέρως σοβαρή και επικίνδυνη» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, επισημαίνοντας ότι εκατοντάδες Έλληνες και αλλοδαποί ναυτικοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην περιοχή
Πλοίο δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά