Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρόλαβε τώρα στα Yava ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € και δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα !

Πρόλαβε τώρα στα Yava ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € και δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα !

Φέτος τα Yava Fitness Centers, ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ετήσια RED συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 ευρώ, με δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα, και τα group +,  την εγγραφή αξίας 30 ευρώ, τους τρεις μήνες που χάθηκαν λόγω lockdown και δωροκάρτες έτσι ώστε να μπορέσουν φίλοι σας και γνωστοί σας να επωφεληθούν της συγκεκριμένης υπερπροσφοράς!

Η υπερπροσφορά RED συνδρομής ισχύει για όλους έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το website του ομίλου εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις άλλωστε αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα τώρα…

Σωστά διαβάσατε…

Με παρουσία στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της επαρχίας, τα Yava συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να χαράζουν τον δρόμο του fitness στη νέα εποχή, δίνοντας έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας , ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης αλλά και των gym panel (μόνιτορ), όπου ο κάθε αθλούμενος μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή.

Κάνε online την εγγραφή σου και κερδίστε το στοίχημα για ένα υγιές σώμα

Είναι γνωστό πως η γυμναστική είναι απαραίτητο συστατικό τόσο για την υγεία, όσο και για την καλή ψυχολογία μας. Άλλαξε τελείως το σώμα σου μέσα από τους πιο σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους και ασφαλείς διαμορφωμένους  χώρους fitness και wellness. Κάνε στροφή 180 μοιρών και κέρδισε το στοίχημα που τόσον καιρό απέφευγες. Εξειδικευμένα μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε περιμένουν να δώσουν άνεση και απόλαυση στην άσκησή σου.

Φέτος λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ετήσια RED συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group +) και παράλληλα να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown!

Επίσης μάθε ότι με την αγορά της ετήσιας συνδρομής γυμναστικής παίρνεις δώρο gift cards για να δώσεις σε γνωστούς και φίλους σου προκειμένου και εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την ίδια συνδρομή στην ίδια προνομιακή τιμή και να εξασφαλίσουν και εκείνοι επιπλέον δωροκάρτες για περισσότερα άτομα!

Αγοράζοντας από εδώ την ετήσια RED συνδρομή των 68€  είτε είσαι ήδη μέλος των Yava αλλά έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
  • Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
  • Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
  • Χρήση αποδυτηρίων και lockers
  • Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά
  • Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής
  • Δωρεάν εγγραφή αξίας 30€
  • 3 gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68€.
  • Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους 3 μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!  

Στους χώρους άθλησης σε περιμένει το έμπειρο προσωπικό των Yava Fitness Centers για να σε καθοδηγήσει σωστά και με ασφάλεια ενώ θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης που σου ταιριάζει με τα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα από ομαδικά προγράμματα στους ειδικά σχεδιασμένους και ασφαλείς λειτουργικούς χώρους.

Προσοχή….Μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς οι τιμές όπως αναφέρουν τα Yava θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω ενώ θα υπάρχουν χρεώσεις σε πολλές υπηρεσίες. Οπότε μην περιμένεις και εξασφάλισε τώρα τη RED συνδρομή σου online εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις