Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Προσεύχομαι στο σύμπαν να βρεθείς”! Συγκλονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Χρύσα Σπηλιώτη

“Προσεύχομαι στο σύμπαν να βρεθείς”! Συγκλονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Χρύσα Σπηλιώτη
Φωτογραφία από Facebook / Σπύρος Μπιμπίλας

Η αγαπημένη ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης, εξακλολουθούν να αγνοούνται μετά τις φωτιές στο Μάτι και ο Σπύρος Μπιμπίλας με συνεχείς αναρτήσεις δείχνει την αγωνία του.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες, Τρίτη 24.07.2018, η είδηση πως μεταξύ των αγνοουμένων από τις καταστροφικές φωτιές είναι και η Χρύσα Σπηλιώτη. Μαζί με την πολυαγαπημένη ηθοποιό αγνοείται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο ζευγάρι, αφού λίγο πριν την καταστροφή ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές….

Από την πρώτη στιγμή, τα μηνύματα συμπαράστασης στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook η καταξιωμένη ηθοποιός ήταν αμέτρητα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, είναι φίλος της ηθοποιού εδώ και χρόνια και δεν έχει σταματήσει να αγωνιά!

Οι αναρτήσεις του στα προφίλ του στα social media είναι συνεχής και ο δημοφιλής ηθοποιός προσεύχεται να βρεθεί η αγαπημένη του φίλη.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει: “Χρύσα μου αγαπημένη..Θέλω να σε ξαναδώ….να ξαναπάρουμε μαζι το αεροπλάνο…να ξαναβολταρουμε…να ξαναπαιξουμε στο θεατρο.οπως κανουμε απο παιδια.να ξαναγωνιστουμε για τα προβλήματα των ηθοποιων….να σε ξαναδουμε“.

Δείτε την ανάρτηση για την Χρύσα Σπηλιώτη

Χρύσα μου αγαπημένη..Θέλω να σε ξαναδώ….να ξαναπάρουμε μαζι το αεροπλάνο…να ξαναβολταρουμε…να ξαναπαιξουμε στο…

Gepostet von Σπύρος Μπιμπίλας am Mittwoch, 25. Juli 2018

Εδώ να υπενθυμιστεί πως λειτουργεί κανονικά και η ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα που βρίσκεται σε λειτουργία και στην οποία οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι.

Επιπρόσθετα, και η Google ενεργοποίησε ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους από τις φωτιές στην Αττική. Εκεί μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι ψάχνει κάποιον ή να δώσει πληροφορίες για κάποιον που ήταν στις πληγείσες περιοχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις