Ελλάδα

Πρόσκρουση του Flying Cat 3 στη Μύκονο – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Flying Cat 3, το οποίο κάνει το δρομολόγιο Τήνο – Μύκονο και Νάξο, από τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 13:00 το Flying Cat 3 προσέκρουσε σε αβαθή νερά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι της Μυκόνου και οι επιβάτες του να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτρια εταιρείας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, το Flying Cat 3 κινδύνευσε να πέσει στα βράχια, λόγω των ισχυρών ανέμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Καταζητείται στο Βέλγιο για απάτες με κρυπτονομίσματα
Ο 45χρονος ενεργούσε ως «διαχειριστής λογαριασμών», επικοινωνώντας με τα υποψήφια θύματα και καθοδηγώντας τα σχετικά με τις υποτιθέμενες επενδύσεις τους, αποκτώντας περιουσιακό όφελος άνω των 160.000 ευρώ
ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)