Ελλάδα

Προσλήψεις στο Δημόσιο: 3.025 θέσεις γιατρών και νοσηλευτών ανοίγουν άμεσα

Οι ανάγκες για προσωπικό στην Υγεία είναι άμεσες και έτσι κινούνται οι διαδικασίες για πρόσληψη μόνιμου και εποχικού προσωπικού σε όλα τα επίπεδα.

Για τις αρχές Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 3.25 προσλήψεις σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας όλης της χώρας.
Θα γίνουν για την ακρίβεια 585 προσλήψεις εποχικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά και 2.440 προσλήψεις ιατρών.
Το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις ενός έτους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ενώ το ιατρικό προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου. Οι προσλήψεις στο σύνολό τους θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο μέσω του ΑΣΕΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βραχυκύκλωμα «βλέπουν» οι ερευνητές ως αιτία της φωτιάς στο Ίλιον - «Αν ήταν νύχτα δεν θα έβγαινε κανείς ζωντανός»
«Ευτυχώς κανείς από τις 5 οικογένειες που έμεναν στους επάνω ορόφους δεν τραυματίστηκε, περιμένουμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να δούμε από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Πυρκαγιά σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης στο Ίλιον Αττικής