Ελλάδα

Προσλήψεις στο Δημόσιο: ΔΕΗ, υπουργείο Πολιτισμού και δήμοι προσλαμβάνουν 224 άτομα

124 θέσεις εργασίας ανοίγουν σε 25 δήμους και νομικά πρόσωπα όλης της χώρας, ενώ προσλήψεις 100 ατόμων θα γίνουν από το υπουργείο Πολιτισμού τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για εποχικό προσωπικό που σε ό,τι αφορά στους δήμους η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 27 του μήνα. Οι ειδικότητες στην πλειοψηφία τους αφορούν σε εργάτες, καθαριστές, ηλεκτρολόγους, βρεφοκόμους, μάγειρες, κοινωνικούς λειτουργούς, οδηγούς και χ χειριστές μηχανημάτων.

80 προσλήψεις θα γίνουν σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και υπουργείο Πολιτισμού, με την προθεσμία να λήγει στις 20 Οκτωβρίου και για τις 53 θέσεις υπαλλήλων γραφείου ΔΕ στη διεύθυνση πωλήσεων της ΔΕΗ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιες 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των τεσσάρων πεδίων – Πτώση σε Ιατρική, Νομική, Οικονομικές και Πολυτεχνικές σχολές
Οι εκτιμήσεις έχουν αμιγώς ενδεικτικό χαρακτήρα και οφείλουν να αναθεωρηθούν μετά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και τη δημοσιοποίηση των επίσημων στατιστικών του Υπουργείου Παιδείας
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κόντρα κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας: Το «πικρό» αστείο με το πανό, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και ο κίνδυνος για τους ασθενείς
Την ώρα που βρίσκονταν στο πάνελ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ σηκώθηκε ένα λευκό πανό με το μήνυμα «Στηρίξτε την Φαρμακευτική Καινοτομία»
Διαμαρτυρία στο 3rd SFEE Summit 2026