Ελλάδα

Προσοχή! Δεν απαιτείται τεστ κορονοϊού πριν το αντιγριπικό εμβόλιο

«Δεν απαιτείται έλεγχος για κορονοϊό πριν από τον αντιγριπικό εμβολιασμό, σύμφωνα και με τις συστάσεις Διεθνών Οργανισμών και Επιστημονικών Φορέων», ξεκαθαρίζει η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Αφορμή δηλώσεις που έγιναν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σχετικά με τον αντιγριπικό εμβολιασμό και τη διενέργεια του τεστ κατά του κορονοϊού Sars-CoV-2.

Click4More Αντιγριπικό εμβόλιο: Τι ισχύει για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η έναρξη της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης των αντιγριπικών εμβολίων, το οποίο συστήνεται για άνω των 60 ετών και για όσους ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με κόρνες και μαρσαρίσματα αποχώρησαν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα - Φεύγουν από την Αθήνα
Με κόρνες, ντουντούκες και «μαρσαρίσματα» τα τρακτέρ κατέβηκαν την Πανεπιστημίου και μέσω της Ομόνοιας, του Μεταξουργείου και της λεωφόρου Αθηνών θα βγουν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
Τα τρακτέρ στην Αθήνα
Οι αγρότες διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ τους: Αναχωρούν το μεσημέρι – «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»
Ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής ενώ η κυβέρνηση αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου διαλόγου - Περισσότεροι από 2.500 διαδηλωτές με 40 τρακτέρ έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα
Αγρότες
16