Ελλάδα

Προσοχή στις κατασχέσεις καταθέσεων – Αδειάζουν 1.000 λογαριασμούς την ημέρα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η ΑΑΔΕ τις κατασχέσεις καταθέσεων από τραπεζικούς λογαριασμούς, εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στον Μάρτιο έγιναν συνολικά 21.275 κατασχέσεις καταθέσεων και εισοδημάτων από τις φοροεισπρακτικές υπηρεσίες και το μόνο που σώζει τους φορολογούμενους που χρωστούν είναι ο ακατάσχετος λογαριασμός, αλλά και αυτός ως ένα ποσό.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι γίνονται περίπου 1.000 κατασχέσεις την ημέρα και στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι όσοι χρωστούν ακόμη και ποσά 500 ευρώ.

Το αποτέλεσμα πάντως για το δημόσιο δεν είναι το αναμενόμενο καθώς, παρά τις αρπαγές ποσών από λογαριασμούς, τα χρέη συνεχίζουν να συσσωρεύονται και έχουν ξεπεράσει τα 101 δισ. ευρώ. Αυτό καθώς η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει ξεπεραστεί προ πολλού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγερινός αναφέρεται στις θρησκευτικές εικόνες στο ιατρείο που πέθανε ο Μαζωνάκης και οι αιχμές για Καρυστιανού: «Ακόμη τρέχω»
Η συγκεκριμένη αναφορά αποκτά ιδιαίτερο πολιτικό και παραπολιτικό ενδιαφέρον, καθώς η Μαρία Καρυστιανού έχει επίσης φωτογραφηθεί κατά καιρούς με φόντο θρησκευτικές εικόνες
Θανάσης Αυγερινός
Γιωργος Μαζωνάκης: «Ήταν μια χαρά, έφυγε από εδώ στις 13:30», αποκαλύπτει ο φαρμακοποιός που επισκέφτηκε πριν πάει στο Κολωνάκι
Μιλώντας στο Live News, ο φαρμακοποιός αλλά και ο ταξιτζής διαψεύδουν τα λεγόμενα των γιατρών για την ώρα την οποία έφτασε ο τραγουδιστής στην «κλινική»
Γιώργος Μαζωνάκης
Δίκη για Τέμπη: Συγκίνησε ο Πλακιάς στην κατάθεσή του, «βρήκαμε τα παιδιά μας 12χλμ μακριά» – Η εισαγγελέας ζήτησε άρση απορρήτου για το κινητό του σταθμάρχη
«Ακόμη οι τάφοι μου είναι ανοιχτοί και ζητούν δικαιοσύνη», ανέφερε και η Σοφία Ζαροπούλου, μητέρα της Χρύσας και της Θώμης
νικος πλακιας