Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρωτομαγιά: Ομαλή η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά

Πρωτομαγιά: Ομαλή η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Η έξοδος των εκδρομέων για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς πραγματοποιείται μέχρι τις 21.00 της Παρασκευής (29.4.2022) χωρίς προβλήματα, παρά την αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε νωρίτερα σήμερα.

Αν και άρχισε να αυξάνεται η κίνηση των εκδρομέων μετά το μεσημέρι, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα και μέχρι και τώρα υπάρχει σταθερή ροή, τόσο την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας, για όσους θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν για την εκδρομή της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, μέσα σε διάστημα 12 ωρών, από τις 06:00 μέχρι τις 18:00 δηλαδή, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα συνολικά 43.104 αυτοκίνητα (21.980 από την Αθηνών-Κορίνθου και 21.124 από την Αθηνών -Λαμίας).

Η κίνηση στις 21:00:

Αυξημένη είναι και η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκδρομείς να φεύγουν για κοντινά νησιά, όπως η Αίγινα και το Αγκίστρι ενώ είναι και άλλοι που επισκέπτονται συγγενείς σε πιο μακρινούς προορισμούς. 

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του MEGA, οι ουρές από τα αυτοκίνητα μεγάλες, καθώς σήμερα λύνουν κάβους από τον Πειραιά: 16 πλοία για Κρήτη Κυκλάδες Δωδεκάνησα και νησιά Βορείου Αιγαίου και 27 για Αργοσαρωνικό.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις