Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρωτοπορεί ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας – Άνοιξε το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο

Πρωτοπορεί ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας – Άνοιξε το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Μία ακόμη πρωτοτυπία από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Άνοιξε το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο στο Youtube.

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, καθώς έθεσε σε εφαρμογή το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο, στο οποίο μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο Youtube

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (στην επιλογή Τομέα Άθλησης), φιλοξενείται το πρώτο Πανελλαδικά «Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο», το οποίο δημιουργήθηκε με την εφευρετικότητα και την αγάπη της ομάδας γυμναστών του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ο δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, και η ιδιαίτερα δημιουργική ομάδα των συνεργατών του, καλούν όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν τα προγράμματα, ώστε παρά τους όποιους περιορισμούς και τα κλειστά γυμναστήρια, να διατηρηθούν υγιείς και σε καλή… φόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ομάδα γυμναστών, οι οποίοι εργάζονται στον Δήμο, και είναι όλοι απόφοιτοι της Γυμναστικής Ακαδημίας, ενώ παρέχεται ενημέρωση για θέματα διατροφής και άσκησης.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Cross training, tips για pilates, πρόγραμμα κυκλικής καθώς και γυμναστική για παιδιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις