Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο με θύμα την 19χρονη στον Άγιο Δημήτριο

Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο με θύμα την 19χρονη στον Άγιο Δημήτριο

Θρήνος στη γειτονιά της πανέμορφης 19χρονης Γιάννας στον Άγιο Δημήτριο, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο της λεωφόρου Βουλιαγμένης και όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε μηχανή στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του newsit.gr το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 18:30 και μπροστά στα μάτια του φίλου της, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Τραγικές φιγούρες από την πρώτη κιόλας στιγμή οι γονείς της και ο αδελφός της, με την μητέρα της να παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι και να φωνάζει συνεχώς το όνομα της “Γιάννα…Γιάννα…που είναι το παιδί μου”. Όπως αναφέρουν οι γείτονες στην οδό Μετσόβου η πανέμορφη Γιάννα φοιτήτρια Φαρμακευτικής ήταν ένα εξαιρετικό και καλοσυνάτο παιδί το οποίο έφυγε από την ζωή με τον πιο άδικο τρόπο.

Click4More Το τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο με θύμα μια 19χρονη που έκρυβε μια μακάβρια σύμπτωση

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι της οδού Μετσόβου εδώ και λίγα χρόνια, όταν από το συγκεκριμένο σπίτι είχε φύγει η προηγούμενη οικογένεια όπου ζούσε και είχε χάσει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα τον 20χρονο γιο της.

Υλικό από τις κάμερες

Οι έρευνες για το πως συνέβη το φρικτό δυστύχημα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ρίξουν φως στα τελευταία τραγικά λεπτά της ζωής της 19χρονης. Από την άλλη αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες και οδηγοί, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο ύψος με την Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να καταθέσουν τα όσα είδαν. Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις