Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Νέα βίντεο ντοκουμέντα με τη δράση του από το 2006

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, προβάλλοντας και βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του το 2006. 

Όπως μετέδωσε το “Live News”, τέσσερα πρόσωπα έχουν ήδη καταθέσει ότι ο ψευτογιατρός τούς προέτρεψε να σταματήσουν τη -μέχρι τότε- θεραπεία τους, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια που δήθεν τους χορηγούσε.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, στις περιπτώσεις που οι ασθενείς κατάλαβαν ότι εξαπατώνται και ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους, η απάντηση που λάμβαναν από τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή ήταν πως δεν έχουν απόδειξη για τα λεφτά που κατέθεσαν.

Στα βίντεο ντοκουμέντα που παρουσίασε το “Live News” από τη δράση του ψευτογιατρού το 2006 και προέρχονται από την εκπομπή “Αποδείξεις” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ψευτογιατρός ζητά εχεμύθεια και… συνολικά 45.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχουν μαρτυρίες από έναν ασθενή πως ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του, ανέφεραν πως δεν πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά από φλεγμονή στο νύχι, ενώ τους έλεγαν πως τα βλαστοκύτταρα είναι από άλογα.

Επιπλέον, έγινε εξέταση ασθενούς σε πάρκινγκ και δεν άφηναν τα μπουκαλάκια με τα βλαστοκύτταρα, ώστε να μην μπορούν οι ασθενείς να τα εξετάσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε νεαρό με εκφυλιστική νόσο έλεγαν πως αυτά τα βλαστοκύτταρα θα αντικαταστήσουν τα “χαλασμένα” κύττταρα του εγκεφάλου.

Στο γραφείο του 66χρονου περιμένουν τη σειρά τους δεκάδες ασθενείς, ελπίζοντας ότι ο ψευτογιατρός θα δώσει… λύση στο πρόβλημα τους. Μάλιστα, δεν διστάζει να προειδοποιήσει μία γυναίκα πως αν δεν ακολουθήσει αυτή τη θεραπεία για 12 εβδομάδες, μέσα σε τέσσερα χρόνια θα έχει παραλύσει πλήρως. \

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι