Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Παραδέχεται την διακοπή φαρμάκων σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – Βίντεο ντοκουμέντο

Ψευτογιατρός: Παραδέχεται την διακοπή φαρμάκων σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια που έδινε ψεύτικες ελπίδες σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ψευτογιατρός για πρώτη φορά ο ίδιος να παραδέχεται ότι η ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας, έχει διακόψει τη θεραπεία της, καθ’ υπόδειξη του ίδιου και του γιατρού από τη Γερμανία στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου,

Προσπαθούμε να το ισιώσουμε και το πρώτο πράγμα, ένα από τα πράγματα που κάνουμε και… για να ισιώσει, είναι ότι αυτή τη στιγμή και το καταλαβαίνετε και μόνοι σας, δεν παίρνει κανένα φάρμακο. Οποιονδήποτε νευρολόγο και να είχατε αυτή τη στιγμή θα της έδινε ένα φάρμακο και θα την έριχνε συνέχεια» ακούγεται να λέει ο καταγγελλόμενος «ψευτογιατρός» στο βίντεο ντοκουμέντο.

«Φταίει το φάρμακο»

Στο βίντεο η συζήτηση συνεχίζεται με τον φερόμενο ψευτογιατρό να λέει ότι υπεύθυνο για την υποτροπή στην υγεία της γυναίκας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι το φάρμακο που έπαιρνε από την προηγούμενη θεραπεία της.

Ο  66χρονος ακούει ατάραχος τη μητέρα να απαριθμεί τα ποσά που έχει δώσει για τη θεραπεία. Στις Αρχές, πάντως, ανέφερε ότι ο ίδιος έλαβε κάτι περισσότερο από 16 χιλιάδες ευρώ, αποκλειστικά και μόνο για φυσικοθεραπείες.

«Οι δικές μου απολαβές περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε ποσά που συμπεριελάμβανα πάντοτε στις χορηγούμενες από εμένα νόμιμες αποδείξεις. Οι αμοιβές μου κατατέθηκαν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ουδέποτε έλαβα χρήματα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο» ισχυρίστηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Για την οικογένεια είχε συστηθεί ως νευρολόγος. Για τον ίδιο είχε συστηθεί ως φυσικοθεραπευτής. Όμως η ασθενής έκανε φυσικοθεραπείες, με άλλη φυσικοθεραπεύτρια όσο την είχε αναλάβει ο 66χρονος. Μάλιστα, ο ίδιος υποδείκνυε στη μητέρα τι πρέπει να δουλέψει η ασθενής με τη φυσικοθεραπεύτριά της…

Γιατί αφού, όπως λέει ο ίδιος, η οικογένεια τον είχε προσλάβει ως φυσικοθεραπευτή, η ασθενής είχε και δεύτερη φυσικοθεραπεύτρια την οποία ο ίδιος όχι μόνο γνώριζε, αλλά υποδείκνυε στους γονείς και τι ασκήσεις πρέπει να της κάνει;

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις