Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: «Πού βρήκες αυτόν τον δολοφόνο;» φώναζε γιατρός του Παίδων

Ψευτογιατρός
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Τον τρόπο που τους έπεισε ο ψευτογιατρός προκειμένου να εμπιστευθούν τη ζωή της κόρης τους στα χέρια του περιέγραψε ο πατέρας της 14χρονης στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, αναφέροντας πως αυτό που τον ενθουσίασε ήταν η υπόσχεση για πλήρη ίαση της κόρης τους.

«Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση. Ήταν η πρώτη φορά που μας έλεγε κάποιος γιατρός κάτι τέτοιο. Με ενθουσίασε. Ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται παντού και μου απάντησε ότι είναι σε ερευνητικό στάδιο και βρίσκεται λίγο πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας» ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης που απεβίωσε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ο ψευτογιατρός κατάφερε να τους πείσει και να τους αποσπάσει χρήματα όπως τους είπε για τα φάρμακα που θα χορηγούσε στο παιδί τους μέσω επιταγών σε εντολή «εμού του ίδιου».

Ο πατέρας του θύματος περιέγραψε στο δικαστήριο ότι η ανήλικη αρχικά και παροδικά έδειξε σημάδια ανάκαμψης, γεγονός που οδήγησε τους γονείς να σκεφτούν ότι βρήκαν τον κατάλληλο γιατρό και θεραπεία για το παιδί τους.

Προηγουμένως, τους είχε πει ότι εργάζεται στο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας που νοσηλευόταν ο Σουμάχερ.

Click4more: Ψευτογιατρός: «Ήθελε να δει το παιδί μας να αργοπεθαίνει» λέει η μητέρα 14χρονου θύματος

«Η τελευταία φορά που είχαμε επαφή ήταν μετά την αεροδιακομιδή του παιδιού από την Κω. Όταν φτάσαμε στην Αθηνα και οι γιατροί είπαν ότι έχει ένα τεράστιο όγκο το παιδί, ο Κόντος ήταν στην Ιταλία. Ο γιατρός του νοσοκομείου μίλησε με τον Κοντό και κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει φωνάζοντας: «Πού τον βρήκες αυτό το δολοφόνο;»» ανέφερε ο μάρτυρας.

Η δίκη συνεχίζεται στις 3 Δεκεμβρίου με τις καταθέσεις μαρτύρων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις