Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Το «μαύρο» εκατομμύριο και οι καταθέσεις θυμάτων σε λογαριασμούς συγγενών του

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό έκανε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, σχετικά με τα τεράστια χρηματικά ποσά που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει από την παράνομη δράση του, σε βάρος ανθρώπων που νοσούσαν και ήλπιζαν ότι η κατάσταση της υγείας τους θα βελτιωθεί. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Live News”, οι καταθέσεις των χρημάτων από τους ασθενείς για τις δήθεν θεραπείες με τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια, γίνονταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς μελών της οικογένειας του 66χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύματα έχουν καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό:

– Της μητέρας του (Συνδικαιούχοι: η σύζυγος και ένας γιος)

– Του γιου του που είναι γιατρός (Ποσό 55.000€)

– Των δύο γιων του, λογαριασμός από τον οποίο το 2019 αγοράστηκε αυτοκίνητο αξίας 22.233 ευρώ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δηλωμένα χρήματα του 66χρονου ψευτογιατρού, την περίοδο από 1/1/2009 έως 31/12/2020, ήταν 165.446 €. Ωστόσο από την έρευνα βρέθηκαν «μαύρα» που έφταναν το 1.076.910 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα