Ελλάδα

Ψηλά και σήμερα τα κρούσματα – Που θα κυμανθούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλύτερη από χθες αλλά σε επίπεδα συναγερμού είναι η εικόνα από τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στην χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα θα είναι κοντά στις 3.500.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαμε ρεκόρ πανδημίας με τα κρούσματα να φτάνουν τα 4340. Παράλληλα ανακοινώθηκαν 72 νεκροί ενώ 741 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πετράλωνα: Νέα ερωτήματα για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – «Ήμουν τυχερός που δεν πήγα εκείνη την ημέρα στην αποθήκη με τα εργαλεία μου που είχα εκεί»
Ο ενοικιαστής της αποθήκης λέει ότι είχε καταλάβει εδώ και μέρες πως κάτι δεν πήγαινε καλά και αναρωτιέται γιατί δεν σταμάτησαν οι εργασίες όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια
Ενοικιαστής της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα