Ελλάδα

Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. στο πλευρό των πυρόπληκτων

Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής.

Επιπλέον δέκα οικίσκοι διατίθενται στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για την φιλοξενία των πληγέντων
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαθέτει δύο Αξιωματικούς Ψυχολόγους του Σώματος για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική καθώς και στους συγγενείς τους.
Από σήμερα (Πέμπτη 2 Αύγουστου) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κατάλληλο χώρο στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής (τηλ. επικοινωνίας με τη γραμματεία 22943 – 03274 & 22940-93511)
Η ψυχολογική υποστήριξη θα παρέχεται από τους Αξιωματικούς – Ψυχολόγους σε καθημερινή βάση (και Σαββατοκύριακα) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (από 09:00 έως 21:00 ώρας).
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, διατίθενται, σε συνεννόηση με το Δήμο Μαραθώνος, δέκα οικίσκοι των έξι κλινών ο καθένας, για την φιλοξενία των πληγέντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό ντροπής στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής: 40 κακοποιημένα παιδιά βρίσκονται «παρκαρισμένα»
Οι κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων είναι αποδεκατισμένες και συναντούν «τοίχο» στην προσπάθεια να μεταφέρουν τα παιδιά σε δομές φιλοξενίας, λέει η ΠΟΕΔΗΝ
Νοσοκομείο
«Υποκλίθηκα στον Ράμα για τα λόγια που είπε για την Κέρκυρα» υποστηρίζει ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης
«Να διευκρινίσω πως δεν κλήθηκα σε προεκλογική ομιλία του κ. Ράμα. Προσκλήθηκα σε μια σημαντική γιορτή για την έναρξη του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά
Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης 1
Έρχονται και άλλες συλλήψεις για «γρηγορόσημα» στα κτηματολογικά γραφεία – Τα ψηφιακά εργαλεία της αστυνομίας «πρόδωσαν» τους 9
Μάλιστα, στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει και κτηματολογικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη για το «γρηγορόσημο»
Πολυκατοικίες