Ελλάδα

Πτώμα άνδρα στα ανοιχτά της Σύρου – Τον βρήκαν με τα ρούχα του

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, στη Σύρο, και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή της βραχονησίδας Άσπρο, ανατολικά του λιμανιού Ερμούπολης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και ανέσυρε τη σορό και στη συνέχεια τη μετέφερε στο λιμάνι Σύρου.
Πρόκειται για λευκό άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ύψους περίπου 1,65-1,70μ, μέτριας σωματικής διάπλασης, ο οποίος φορούσε μακρύ παντελόνι τζιν σκούρου χρώματος, δερμάτινη ζώνη λευκή, κοντομάνικη μπλούζα ερυθρού χρώματος και παπούτσια αθλητικά μαύρου χρώματος. Επιπλέον, φορούσε στο λαιμό καδένα ασημένια σε σχήμα σταυρού και στον αριστερό καρπό ένα κομποσκοίνι μαύρο και ένα ρολόι ασημένιο.
Από το Λιμεναρχείο Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απέπλευσε το πλοίο «Κίσσαμος» από τη Μήλο μετά την προσάραξη: «Έγινε μπλακ άουτ και συνέχισε ακυβέρνητο» λέει επιβάτης
«Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ψαράδες της περιοχής αλλά και άλλο επιβατικό πλοίο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει επέμβαση ή βοήθεια», περιέγραψε η γυναίκα στο newsit.gr
Εικόνα μέσα από το πλοίο Κίσσαμος
Η Φυσική ανεβάζει τις Ιατρικές και τις Πολυτεχνικές σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των πανεπιστημίων
Στο 1ο και το 4ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξουν πτωτικές τάσεις, καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν σε γενικές γραμμές σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.
Ανάρτηση βαθμολογιών Πανελληνίων 8
Πορτοκαλί συναγερμός για πυρκαγιές σήμερα – Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια στο επίκεντρο
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους
Άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην διασταύρωση των οδών Αγίας Μαγδαληνής και Φιλικής Εταιρείας στη περιοχή της Ραφήνας. Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
Στο σημείο της προσάραξης έσπευσαν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτούνταν
Το πλοίο Κίσσαμος
12