Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πτώση αεροπλάνου: Εδώ συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Πτώση αεροπλάνου: Εδώ συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορία, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο κυβερνήτης του μοιραίου Τ2 Buckeye. Συγκλονίζουν και οι μαρτυρίες ανθρώπων που είτε είδαν την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους ή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκεί.

Οι φωτογραφίες από το σημείο, κοντά στο χωριό Κολλίνες όπου συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος και έχασε τη ζωή του ο επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου, πατέρας δυο ανήλικών παιδιών, σοκάρουν.

Σε κάποιες ο καπνός είναι ακόμα ορατός. Το έδαφος μαύρο από την έκρηξη που ακολούθησε την πρόσκρουση του αεροπλάνου με το έδαφος. Η άσκηση περιδίνησης κατέληξε σε μια ακόμη τραγωδία που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία. Ο άτυχος επισμηναγός δεν πρόλαβε να κάνει χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος και βρέθηκε νεκρός μέσα στο αεροπλάνο, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Πιο τυχερός ο συνάδελφός του, κατάφερε να σωθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 251.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής

Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ένας από τους ανθρώπους που σχεδόν είδαν την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους είναι ο Απόστολος Παύλος, πρώην πρόεδρος των Κολλινών. «Είδαμε το αεροπλάνο να πετάει πολύ χαμηλά στο χωριό. Αμέσως μετά ακούστηκε μεγάλος θόρυβος και φάνηκαν οι καπνοί. Τρέξαμε και βρήκαμε τον έναν πιλότο με το αλεξίπτωτο».

Με πληροφορίες και από arcadia938.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις