Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου – Κωνσταντίνος Χατζής: Συγκλονισμένοι οι δικοί του άνθρωποι – Η απίστευτη ιστορία της ζωής του [pics, vid]

Πτώση ελικοπτέρου – Κωνσταντίνος Χατζής: Συγκλονισμένοι οι δικοί του άνθρωποι – Η απίστευτη ιστορία της ζωής του [pics, vid]

Ανείπωτος είναι ο πόνος στο σπίτι του άτυχου Κωνσταντίνου Χατζή στην Φαλάνη της Λάρισας. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία πριν λίγους μήνες ήταν στην αγκαλιά του και τώρα καλείται να του πει το τελευταίο αντίο.

Όλοι όσοι τον ήξεραν κάνουν λόγο για το… καλύτερο παιδί. Φίλοι και γείτονες μιλάνε για ένα σοβαρό παιδί, το οποίο λάτρευε τη δουλειά του. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια μίας συχωριανής του, η οποία, όπως βλέπετε στο βίντεο λέει πως η δουλειά του ήταν το μεράκι του. 

Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος για τον υπολοχαγό Κώστα Χατζή

Ο Κωνσταντίνος αγαπούσε πολύ όχι μόνο τη δουλειά του αλλά και την πατρίδα του… Για αυτό είχε μπει στις Ένοπλες Δυνάμεις άλλωστε. Η μεγάλη του αδυναμία δεν ήταν άλλη από την γυναίκα της ζωής του, την Βαλεντίνα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο. Όλοι οι συνάδελφοι του Κωνσταντίνου ήταν εκεί… Μάλιστα, ακολούθησαν και την στρατιωτική παράδοση, ενώνοντας τα σπαθιά τους για να περάσει από κάτω το ερωτευμένο ζευγάρι.

Εκείνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια και δούλευε στη Λάρισα… Το ζευγάρι ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν εκείνη έχασε τη δουλειά της. Μετακομίζει στο Ντουμπάι και ξεκινάει να εργάζεται εκεί. Η απόσταση είναι μεγάλη, όμως ο έρωτας και η αγάπη τους δυναμώνουν. 

Πριν λίγους μήνες, ο Κωνσταντίνος ταξίδεψε για να την βρει… Οι δυο τους ήταν ευτυχισμένοι και πάλι κοντά ο ένας στον άλλον… Ωστόσο, το χαμόγελο της Βαλεντίνας πάγωσε σήμερα (19.04.2017) όταν έμαθε ότι ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει ολη την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από onlarissa και φωτό από Facebook

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε