Ελλάδα

Πτώση Mirage 2000 – 5: Ποιοι συμμετέχουν στις έρευνες

Αγωνιώδεις έρευνες σε πλήρη εξέλιξη εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου για τον εντοπισμό του Έλληνα πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000 - 5 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο αεροσκάφος έπεσε στην περιοχή λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (12.04.2018).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι έρευνες για το Mirage 2000 – 5 ξεκίνησαν περίπου στις 12:30, όταν έγινε γνωστό ότι χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε άμεσα και σε αυτή συμμετέχουν φρεγάτα ΨΑΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού, δυο ελικόπτερα Sikorsky, ένα Super Puma, κι ένα Chinook στο οποίο επιβαίνει μονάδα των ΟΥΚ.

Όλα τα μέσα “χτενίζουν” το σημείο όπου φέρεται να ήταν η τελευταία επαφή με το Mirage 2000-5.

Όπως έγραψε πρώτο το OnAlert.gr στις 12:15, 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου το μαχητικό αεροσκάφος από την 331 ΜΠΚ επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης.

Από πλευράς Λιμενικού, στις έρευνες για τον πιλότο του μαχητικού συμμετεχουν τέσσερα σκάφη και ένα ελικόπτερο. Οι έρευνες γίνονται στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σκύρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα σταματήσω τον αγώνα», λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής το 2024
Ο Γιώργος Καμπαΐλης ανέφερε ότι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόφαση, του δικαστηρίου για την καταδίκη των 4 κατηγορούμενων για το δυστύχημα στο Πευκοχώρι
Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική
Στον ανακριτή ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 άτομα για την παράνομη παραγωγή και διακίνηση επικίνδυνων ουσιών ντόπινγκ
Οι κατηγορούμενοι παρήγαγαν στο παράνομο εργαστήριο, σε υπόγειο φαρμακείου στο Χαλάνδρι, ουσίες ντόπινγκ, χάπια αδυνατίσματος και άλλα επικίνδυνα σκευάσματα που διακινούνταν παράνομα
Χάπια