Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Τρίτη

Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Τρίτη

Απο Τετάρτη θα ανέβει το θερμόμετρο. Συννεφιά και βροχές όλη την εβδομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό των επόμενων ημερών.

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Για την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Την Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το πρωί στα ανατολικά. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα βρέξει τοπικά και πιθανώς να πέσουν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Το βράδυ στα δυτικά θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. 

Για την Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ ενω η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν απο τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Το απόγευμα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε