Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυγμάχος έδειρε τη μητέρα του και τραυμάτισε με γκλοπ αστυνομικό

Θεσσαλονίκη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες (15.06.2021) το βράδυ όταν ένας πυγμάχος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σε ανεξέλεγκτη κατάσταση χτύπησε τη μητέρα του, ενώ τραυμάτισε με γκλοπ έναν από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο για να επιληφθούν της κατάστασης.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 21:00 χθες το βράδυ, όταν κάτοικοι γειτονίας του Χαλανδρίου ειδοποίησαν την αστυνομία. Αφορμή οι φωνές και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ ΑΣ οι οποίοι κλήθηκαν να επέμβουν σε κάποια οικογενειακή διαφορά η οποία είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Θύμα μια μητέρα η οποία είχε χτυπηθεί βίαια από τον 40χρονο γιο της, ο οποίος είναι πυγμάχος.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν στο σπίτι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον μποξέρ, ωστόσο ο 40χρονος άνδρας κατάφερε να αποσπάσει το μεταλλικό γκλοπ ενός εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και να τον χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός. Ο πυγμάχος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις